Potku.netissä viestien jälkieditointia rajoitettiin - nyt sitä pystyy tekemään vain 15 minuuttia viestin kirjoittamisen jälkeen. Tai niin olisi tarkoitus mikäli foorumisoftan modauspalikka saadaan toimimaan oikein.. Syynä tähän oli muutamat viestin jälkimuokkauksen väärinkäytökset, yksi tapaus oli sellainen että eräs kirjoittaja kirjoitteli yhteen viestiketjuun aktiivisesti ja vastaili kysymyksiin, mutta tuli seuraavana päivänä toisiin ajatuksiin ja muokkasi kaikista viesteistään kaiken tekstin pois. Moderaattoreiden mukaan muita yksittäistä viestiä koskevia vastaavia tapauksiakin on ollut muutamia.

Muutoksen haittapuolena omia kirjoitusvirheitä ei sitten voikkaan enää korjata eikä voi esimerkiksi omassa harjoituspäiväkirjassaan päivittää ensimmäistä viestiään, jossa on tarkoitus olla yleiskuvaus treenistä ja tavoitteista. Paitsi moderaattoreiden kautta, mutta se lienee kovin työlästä moderaattoreille, mikäli tapauksia tulee enempi. Toisaalta tällainen ratkaisu on käytössä monella muullakin suuremmalla foorumilla, joten kaippa siinä järkeä on..


Toinen ehkäpä mainitsemisen arvoinen tapahtuma oli ylläpitäjän kirjoittama foorumin käyttäjillä suunnattu keskustelunavaus, jonka mukaan henkilökohtaisuuksia pitäisi välttää huolellisemmin ja suhtautua muihin foorumin käyttäjiin kunnioittavammin.. Foorumilla on ollut muutamien aktiivien välillä havaittavissa hieman eripuraisuutta. Samalla ylläpitäjä muistutti että foorumin tarkoitus on parantaa eri lajien harrastajien välejä ja edesauttaa yhteistyötä, eikä päinvastoin.. 

Ehkäpä juuri ja juuri reflektoimisen arvoinen seikka on myös se että potku.net addiktoi aika tehokkaasti. Tai ainakin näin on käynyt allekirjoittaneelle, jouduin aloittamaan potku-lakon saadakseni jotain aikaan.. ;-)